tiistai 1. helmikuuta 2011

We ♥ true beauty!


Milloin käsityksemme kauneudesta muuttui niin rajoittuneeksi? Milloin joku päätti, että muka vain laiha voisi olla kaunis? Miksi ihmeessä me uskoimme häntä?Emmehän me nyt sentään sokeita ole: kyllähän me nyt omin silmin voimme nähdä, miten kauniita naiset ovat terveinä, onnellisina ja oman ihanan itsensä näköisinä!

Kauneus ei ole laittautumista, tietynkokoisiin vaatteisiin mahtumista tai tiettyjä lukemia mittanauhassa ja vaa'assa.


Kauneutta ei voi määritellä millään mitoilla, sillä se on jokaisessa ihmisessä jo valmiiksi! Olet syntymästäsi asti ollut ihan omannäköisesi, uniikki luomus.


Jokainen keho on erilainen ja juuri siksi kaunis. Jos me kaikki näyttäisimme samalta, meissä ei olisi mitään ainutlaatuista tai omaa, olisimme ihan tylsiä


Mistä on tullut se harhaluulo, että luulemme olevamme kauniimpia sitten, kun mahdumme pari senttiä pienemmän kankaanpalan sisään??


Katsokaa ympärillenne sen sijaan että keskitytte peilikuvaanne. Voitte tajuta, että kauneus on jotain täysin muuta kuin kolme senttiä kapeampi vyötärö.


11 kommenttia:

 1. IHANA POSTAUS <3 oikeesti rakastan sua ja sun blogia :D piristät mua ihan kamalasti näillä terveitä ajatuksia tukevilla postauksilla.... :))) voimia ja haleja oot ihana <3

  VastaaPoista
 2. taas ihana ♥ rakastan näitä postauksia!

  VastaaPoista
 3. joo mä vähä baittasin tota sun postaust koska tuli niin positiivinen fiilis ja semmone parantumismyönteinen fiilis :)))
  oon varmaa iha ok näin... jonai päivän....
  pelkään vaa et nyt ku syön ja sillei ahmin nii et lihon oikeesti sillee iha järkysti ku no viel masennus ja kaikki lihoo masennuksen aikana joku 20 kg :S

  VastaaPoista
 4. ^Mä hämmennyin kun tuli kaksi toistaan muistuttavaa postausta.:d

  Multa on sitten luultavasti mennyt joku olennainen osa ohjelmasta pois, sillä en ole koskaan kuullut annan varsinaista syytä tehdä sitä mitä nyt tekee. :0 Paitsi ehkä jossain kohtia se on sanonut että "kaikkea sitä ihmiset kokeilee" mutta olen sitten vaan ollut noteeraamatta tuota. Mut muuten sulla on hyvä pointti.:)

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus:) Aloin just lukemaan sun blogia ja tykkään tosi paljon tästä!

  Tää on tosi kannustava ja tästä tulee hyvä olo =)

  Kiva ku pidät tällästä blogia ja osaat tehdä hyviä postauksia(:

  VastaaPoista
 6. Joo.:) Mutta se mua ärsyttää että se sanoo vihaavansa suunnilleen kaikkia urheilulajeja mitä kokeilee. Kun omia rakkaita harrastuksiaan haukutaan telkkarissa niin kyllä kyrsii.:( Miksi pitää toitottaa että liikunta on kamalaa hyi yöks?

  VastaaPoista
 7. mä en ihan ymmärrä..

  ensin sä oot muka syömishäiriöinen ja sit yhtäkkiä bling, sä ootkin "terve". ja paasaat täällä kauneudesta ja terveys asioista.
  ja jos sun mielestä noi naiset noissa kuvissa isoissa vartaloissaan on kauniita niin hyvä juttu. mutta voin lyödä vetoa, että kyllä noikin naiset haluaisi olla laihoja.

  mutta kauneushan on katsojan silmässä!

  kyllä mä itse olen mieluummin laiha kun lihava, ei tule sairauksia.

  VastaaPoista
 8. Mäkin toivoisin sitä sulle:) Kiiitos ja samoin<3!((:

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtavanupeanihana postaus, kiitos<3 Niin kauniita naisia

  VastaaPoista
 10. Kiitos ihanasta kommentista<3

  Tää oli ihana postaus, piristi kyllä päivää:)

  VastaaPoista

Joka ikinen pienikin kommentti piristää päivääni ihan valtavasti :) Kiitos! <3